Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa (attēlā) pēdējā laikā pārņēmusi monopolu uz piedauzīgu uzvedību, tāpēc uz mūzikas žurnāla Rolling Stone vāka viņa redzama plikiņa un, protams, ar izbāztu mēli.

Lai gan mēles izkarināšana ir sens un pārbaudīts veids, kā gūt atpazīstamību, tieši Mailija savu mūžam izbāzto mēli faktiski padarījusi par savu "zīmolu".

20 gadus vecā popmūzikas zvaigzne intervijā žurnālam stāstīja par vīriešiem, kuri pēdējā laikā ienākuši viņas dzīvē.

Izrādās, viens no tiem ir amerikāņu reperis Kanje Vests, kurš viņu esot uzmundrinājis pirms bēdīgi slavenās uzstāšanās MTV mūzikas video balvu ceremonijā.

"Viņš ienāca manā ģērbtuvē un teica: "Nav daudz citu izpildītāju, uz kuriem es lieku tik lielas cerības, kā uz tevi." Visi apklusa, un es palūdzu viņu vēlreiz to atkārtot," smejas Sairusa. "Es to vēl un vēl atkārtoju savā prātā, kamēr satraukums pārgāja."

Taču dziedātāja neieslīga garos paskaidrojumos par savām tikko kā izjukušajām attiecībām ar līgavaini - austrāliešu aktieri Laiemu Hemsvortu.

"Runājot par izpletņu lēkšanu, tu mīli cilvēku, kuram pēc tam piezvani," viņa teica. Viņa neesot piezvanījusi Hemsvortam.

Sairusa arī aizstāvēja daudz kritizēto uzstāšanos MTV video mūzikas balvu ceremonijā, kur viņa miesaskrāsas bikini pavedinoši dejoja ap gandrīz divas reizes vecāko kanādiešu dziedātāju Robinu Tiku.

"Neviens nerunā par vīrieti, kas bija aiz mana dibena. Visi saka, ka "Mailija berzējas gar Robinu Tiku", bet nevis "Robins Tiks to pašu dara ar Mailiju". Tie ir dubultstandarti," viņa norādīja.

Bijusī Disney kanāla TV šova Hannah Montana zvaigzne atzīst, ka viņai neinteresējot, ko domā citi. Svarīgi esot tikai tas, lai viņa ir par sevi pārliecināta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!