Foto: DELFI

Jaunā pašmāju dizainere Kristīne Deimon (attēlā), kura šobrīd ir pirmdzimtā gaidībās, ne tikai rūpē mazulīša pūriņu, bet arī cītīgi rūpējas par sevi, lai grūtniecība neatstātu nepatīkamas sekas pēc bērniņa nākšanas pasaulē.

"Kad gaida mazuli, ķermenim nepieciešama trīs reizes lielāka kopšana, jo āda staipās un veidojas strijas.

Nesen arī mani piemeklēja panika, jo pamanīju uz kājām strijas. Tās, protams, bija mazas, bet panika bija tāda, ka uzreiz aizskrēju uz veikalu un aptieku un sapirku pašu labāko, kas vien bija iespējams, lai novērstu striju veidošanos," savā Facebook profilā atklāti pastāstījusi Kristīne.

Tiesa, dārgajos striju novēršanas līdzekļos viņa vīlusies, un arī eļļas, ko sievietes viena otrai mēdzot ieteikt, neesot bijušas efektīvas, bet tad Kristīne uzgājusi Lierac ampulas pret strijām, kuras viņa nebaidās ieteikt arī citām grūtniecēm, kā arī atklājusi citus līdzekļus.

"Atradu, kur var nopirkt dabīgo kokosriekstu eļļu un mango un kakao sviestu bez ķīmiskiem piejaukumiem. Tīrā veidā tie ir bez smaržas jeb pat ar diezgan nepatīkamu aromātu un, protams, tik ātri neiesūcas.

Es tos jaucu kopā un lutinu savu ķermeni, un rezultāts ir perfekts - neviena strija, āda tik patīkama un maiga!" priecājas Deimon.

Viņa arī atklāj savu ikdienas skaistumkopšanas rituālu - to Kristīne sāk ar vannu, kurā izšķīdināta vannas bumba vai putas. Tā ir ne tikai laba relaksācija, bet arī ļauj āda atmērcēties.

Tad tiek lietots skurbis - katru otro dienu viņa skurbē krūtis un punci, divas reizes nedēļā muguru, bet vienu reizi nedēļā noberzēts tiek viss ķermenis.

Pēc vannas uz problemātiskajām vietām - krūtīm, vēdera un kājām - tiek uzklāts ampulu serums, kam jāļauj vismaz stundu iesūkties, un tad ķermeņa ādu var palutināt ar sviestiem.

"Tad kādu laiku jāpagulšņā uz dīvāna, kamēr tie iesūcas, bet pirms gulēšanas var uzziest vai nu vēlreiz sviestu vai jebkuru citu krēmu. Ja to dara katru dienu, rezultāts ir ideāls," pamāca Deimon.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!