Foto: DELFI

Piektdien, 11. oktobrī, sāksies šova Saimnieks meklē sievu otrā sezona, kurā strādīgas rokas un mīlošu sirdi mēģinās atrast arī šova pirmajā sezonā iepazītā Magone Burka (attēlā).

Kopš dalības saimniekšova pirmajā sezonā Magone paguvusi gan piedalīties pārraidē Precamies!?!, gan pozēt līgavas kleitā, bet ikdienā viņas dzīve rit lauku darbos Kalētu pagastā, un skaistumkopšanai daudz laika neatliek.

"Vislabākais ādas kopšanas un laba izskata uzturēšanas veids ir dziļš miegs, darbs svaigā gaisā, kā arī dvēseles spirdzināšana saulrieta mirklī vai mēness aušanas vai rieta brīdī. Tāpat der ziedu smaržu vanna un visas svaigās dabas veltes," sarunā ar DELFI Izklaidi padomus dod Magone.

"Ar sejas māliem es neniekojos. Man visu, kas vajadzīgs, izdara vasaras saulīte," par sejas ādas kopšanu stāsta jaunā sieviete, bet matu kopšanā viņa atklājusi īpaši iedarbīgu metodi - nātru novārījumu un dadža sakņu uzlējumu.

"Miesu es lutinu pirtī. Brīnišķīgs smaržas un ārstniecības līdzekli ir Zāļu dienā grieztas septiņkoku slotiņas. Agrāk gājām pirtī katru sestdienu, taču tagad aizņemtības dēļ darām to daudz retāk. Tā pietrūkst," atzīst Magone.

Tiesa, viņa brīdina, ka ar biežu vannošanos cilvēks ne vienmēr kļūst patiesi tīrāks: "Vanna neatbrīvo no iekšējiem sārņiem. Staigā cilvēks vizuāli balts, bet ar smagu dvēseli, jo nespēj atbrīvot lieko, piesārņoto enerģiju."

Tāpat šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas dalībniece iesaka kādu īpašu dzērienu - rudenī sarok un izkaltē pašaudzētu cigoriņu saknes, tad samaļ tās pulverī. Tad cepeškrāsnī izkaltē zīles, marlītē sakapā ar āmuru, samaļ un abus malumus sajauc ar miežu kafiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!