Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 24. oktobra, vakarā Filipīnu galvaspilsētā Manilā noslēdzas vīriešu žurnāla Playboy rīkotais starptautiskais modeļu konkurss Playmate of the Year, kurā Latvijas pārstāve Zane Helda (attēlā) ieguvusi godpilno trešo vietu.

Konkursa finālā latviešu zeltene sacentās ar meitenēm no Horvātijas, Izraēlas, Nīderlandes, Rumānijas, Filipīnām, Polijas, Slovākijas, Dienvidāfrikas un Serbijas.

Sīvā konkurencē latviešu zeltene piekāpās Dienvidāfrikas skaistulei Aleksai Foksai, kura konkursā uzvarēja, un Rumānijas pārstāvei Rellijai Tonu un rezultātā ieguva trešo vietu.  

Intriga par to, kā konkursā veiksies Zanei, nezuda ne mirkli. Tā, piemēram, interneta lietotāju balsojums par savu simpātiju noslēdzās vien pāris stundas pirms lielā fināla pasākuma.

Spraiga cīņa par uzvaru interneta balsojumā bija starp Zani un Horvātijas pārstāvi, un, kā vēstīts Latvijā iznākošā Playboy žurnāla Twitter profilā, horvātu daiļava latviešu meiteni pārspējusi tikai par puspunktu.

Jau vēstīts, ka Latvijas Lauksaimniecības universitātes studente Zane par populārā žurnāla vāka modeli kļuva 2012. gadā, uzvarot Playboy un Radio SWH rīkotajā konkursā Vasaras meitene.

Pievilcīgās meitenes foto žurnāla vāku un iekšlapas rotāja pērnā gada augustā, kad ar fotogrāfa Andreja Zavadska gādību bija tapusi jutekliski vasarīga fotosesija.

Savukārt aizvadītajā gadā uz Playboy modeļu konkursu devās šovā Okartes skatuve iepazītā studente Lingita Lina Bopulu, kura kopvērtējumā ieguva piekto vietu, kā arī talantīgākās dalībnieces titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!