Foto: Vida Press
Mediju uzmanību pēdējā laikā izpelnījusies amerikāņu modele Eliota Seilorsa (attēlā), kura aizvadītajā gadā atbrīvojās no savām blondajām matu cirtām un nosaitēja krūtis, lai turpmāk darbotos kā androgīnā modele un pēc iespējas vairāk līdzinātos vīrietim.

Modele, kura šobrīd ir 31 gadu veca, pārmaiņas savā vizuālajā izskatā sāka veikt pirms gada. Šādu lēmumu sieviete pieņēma, jo vēlējās karjerā piedzīvot pagrieziena punktu, kā arī izmēģināt sevi vēl nebijušā ampluā, vēsta ārzemju mediji.

Seilorsa savas karjeras pirmsākumos ļoti pārdzīvojusi, ka viņai ir izteikta žokļa līnija, lielas uzacis un plata piere, un modelei vienmēr šķitis, ka viņa izskatās pēc vīrieša, kuram uz sejas uzklāta pamatīga grima kārta.

Kļūstot vecākai, viņa sapratusi, ka šīs sejas īpatnības iespējams izmantot savā labā un, viņasprāt, defektu pārvērst par efektu. Sieviete secinājusi, ka vīrišķīgie vaibsti sniedz iespēju pārtapt par androgīno modeli.

Lai gan viņas karjera uzņēmusi jaunus apgriezienus un modele savu lēmumu nenožēlo, neiztikt arī bez pārpratumiem. Seilorse ir precējusies, taču pēdējā laikā, parādoties saviesīgos pasākumos kopā ar vīru, ļaudis abus mēdz noturēt par piemīlīgu geju pāri.

Pati Seilorsa gan apgalvo, ka viņa ir androgīnā modele, nevis modele, kura pārtapusi par vīrieti, un dzimuma maiņas operāciju viņa negrasās veikt. Eliota ar savu jauno tēlu vēlas arī lauzt stereotipu, ka vīrišķīga izskata sievietes ir lesbietes, jo viņa joprojām ļoti mīl savu vīru un abi kopā ir laimīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!