Pavisam tuvu sen lolota sapņa realizācijai ir pašmāju aktrise Agnese Zeltiņa (attēlā) – viņa izveidojusi rotu zīmolu SoulStoneS by Agnese Zeltina, kurš tiks prezentēts novembrī. Tā ietvaros tapusi arī aktrises pirmā rotu kolekcija, kurai dots nosaukums La Mia Sicilia.

"Mana rotu kolekcijas ideja radās augustā Sicīlijā, kur šogad biju trešo reizi. Tās skaistums mani tā iespaidoja, ka sajutu nepieciešamību ar to dalīties.

Sāku skicēt rotas - auskarus un kaklarotas vīnogu ķekaru formā, smagas un biezas ķekarveidīgas virtenes, zilzaļas akmeņu vijas, kas man atgādina jūras krāsu, kā arī zeltītas rozes, kuras ievērtas melnos ahātos, un baltās upes pērles - viss, kas man liekas skaists, ziedošs un brīnišķīgs," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Agnese.

Kad rotu skices gatavas, aktrise piemeklē nepieciešamo furnitūru - ķēdes, atslēdziņas, dabīgos akmeņus. Visi materiāli tiek vesti no Itālijas, un katra rota ir unikāla.

"Vēlāk es dodos pie savas rotu meistares un visu to rādu, stāstu. Tad gaidu paraugus. Ļoti sekoju kvalitātei un tam, lai mana ideja par krāsām un to salikumu būtu tāda, kādu to redzu savās vīzijās. Protams, sekoju līdzi arī pēdējām tendencēm, aktuālajiem krāsu salikumiem un materiāliem," savu ideju īstenošanas gaitu atklāj aktrise.

Kā stāsta Zeltiņa, kaklarotu aptuvenā cena būs sākot no 50 līdz 200 eiro, bet auskaru un rokassprādžu cena svārstīsies amplitūdā no 20 līdz 50 eiro. Drīzumā gaidāma arī rotu kolekcijas La Mia Sicilia un brenda SoulStoneS by Agnese Zeltina oficiālā prezentācija.

"Rotas būs iespējams iegādāties veikalā Klase un internetā, kā arī pie manis, jo man ir ļoti svarīgi redzēt, kādas sievietes izvēlas manas rotas, kā arī veidot īpašas attiecības ar katru, kas tās pirks.

Zīmola nosaukums SoulStoneS by Agnese Zeltiņa izsaka manu dizainēto rotu būtību - akmeņi ar dvēseli," noslēgumā saka Agnese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!