Foto: LETA

Aizvadītajā nedēļā radiostacijas BOOM FM populārākā raidījuma Suņa būda vadītājs, Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš (attēlā) paziņoja, ka šī būs pēdējā pretrunīgi vērtētā pārraide, bet tagad kaut kas ir licis viņam pārdomāt.

Pārraidē, kurā viesojās žurnāla Rīgas Laika pārstāvji Arnis Rītups un Uldis Tīrons, Kaimiņš paskaidroja, ka ir bijuši 24 raidījumi un nu viņam ir gana. 

"Es esmu saņēmis gana lamas, un ir ļoti grūti šādas lietas izturēt. Es negribu vairāk šo visu turpināt, jo daži cilvēki mani aicina cīnīties, daži raud. Suņu būda bija kā sabiedrības spogulis. Man bija jūs jāprovocē, lai jūs domātu.

Ko jūs domājat, mani tas ne īpaši interesē, bet es mēģināju rādīt, ka var būt arī savādāk," pagājušajā nedēļā no klausītājiem atvadījās Kaimiņš.

Tiesa, otrdienas, 6.novembra, rītā aktieris atkal bija atgriezies radiostacijas studijā - viņš pie sevis bija uzaicinājis aktrisi un pasākumu vadītāju Agnesi Zeltiņu, ar kuru draudzīgi trieca dažādus niekus.

Studijā valdīja raidījumam Suņu būda neierasti patīkama atmosfēra, un abi aktieri apsprieda gan to, kāpēc sabiedrībā zināmi cilvēki ēd placentu un publicē selfijus sociālajos tīklos, gan dzeltenās preses visatļautību un citas aktualitātes, kā arī atklāja, ka par pasākumu vadīšanu abi saņem līdzīgu atalgojumu - ap 600 latiem.

Kaimiņš arī paskaidroja, ka pagājušajā nedēļā daudz apspriestā tiesāšanās ar Vakara Ziņām arī no viņa prasa izdevumus - saskaņā ar likumdošanu viņam tiesai, iesniedzot prasību, jāsamaksā desmit procenti no prasītās summas jeb 6700 lati.

Tas gan Kaimiņu neatturēs no tiesu darbu uzsākšanas, jo viņš ir apņēmības pilns dot dzeltenajai presei mācību. Raidījuma vadītājs aicināja arī Zeltiņu viņam pievienoties, bet aktrise provokācijai neļāvās, kā arī apstrīdēja Artusa apgalvojumus, ka viņš ir nīstākais cilvēks valstī, norādot, ka patiesībā Kaimiņš ir mīļš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!