Foto: Privātais arhīvs

Pirmās tetovētās latviešu modeles titula īpašniece un šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Liene Brikouska jeb Lee (attēlā kopā ar Gunti Ulmani) šonedēļ saviem sociālā tīkla Facebook sekotājiem sagatavojusi īpašu pārsteigumu – viņa publicējusi vairākus unikālus bērnības foto.

Seksīgā Lee padalījusies gan ar attēliem no laika, kad viņa bijusi pavisam maza meitenīte, gan no trakulīgajiem pusaudžu gadiem, kad meitenes galvu rotājusi grebene un viņa bijusi gotiskā stila piekritēja.

Bērnības kadrus vēl jo unikālākus padara fakts, ka tajos redzams arī bijušais Latvijas prezidents Guntis Ulmanis, kurš vienā no attēliem mīļi apskāvis mazo Lee, bet kādā citā bildē Liene viņam dod buču uz vaiga.

"Šis bija mans pirmais skūpsts. Tam sekoja arī pāris randiņi un foršas dāvanas... Briljantu vietā bārbijas! Ak, skaistā bērnība," atmiņās pie šiem attēliem gremdējusies Liene.

Arī savas muzikālās gaitas seksīgā Lee uzsākusi agrā vecumā, to arī apliecina foto, kurā viņa iemūžināta pirms vairākiem gadiem kopā ar tādām atpazīstamām dziedātājām kā Linda Leen, Ance Krauze un Madara Celma, piedaloties konkursā Meklējam solistus.

Savukārt pusaudžu gados seksīgā Lee bija iecienījusi melnu apģērbu, tumšu grimu un gotiskā stila elementus, un šajā laikā viņas galvu arī rotāja pamanāma un trakulīga frizūra - izskūti galvas sāni un grebene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!