Šobrīd norisinās intensīvs darbs pie erotisko fotogrāfiju meistara Sergeja Kondrašina ikgadējā kalendāra izveides, un, kā vēsta kalendāra Facebook lapā publicētā informācija, nākamā gada izdevumā savs mēnesis būs atvēlēts arī populārajai dziedātājai LieneiCandy (attēlā).

Ierasts, ka Kondrašina kalendārs pieejams tikai ierobežotam cilvēku lokam, un prestižajā izdevumā savulaik pozējušas tādas populāras pašmāju sievietes kā Agnese Vārpiņa, Aleksandra Kurusova, Agnese Zeltiņa, Maija Silova un vēl vairākas citas daiļavas.

Tagad viņu pulciņam pievienojusies arī LieneCandy, agrāk pazīstama kā Candy, vēl pirms tam - kā Liene Bronuša, kā Liene Greifāne utt.

Foto sesija, kurā pozējusi mūziķe, norisinājusies Tenerifē, un aizkulišu attēlos, kas publicēti sociālajā tīklā Facebook, redzams, ka Liene kaila gozējusies pludmalē. Tiesa, kalendārs tiek veidots erotiskā, nevis pornogrāfiskā garā, tādēļ dziedātājas miesu segušas smiltis.

Arī pati mūziķe mikroblogu vietnē Twitter un Instagram fotoblogā pavēstījusi saviem sekotājiem un atbalstītājiem, ka šobrīd atrodas Tenerifē, kur notiek aktīvs darbs pie kalendāra izveides, kura ietvaros tapušas ne tikai bildes, bet arī video.

Šī nav pirmā reize, kad mūziķe atkailinājusies kādam fotogrāfam. Savulaik LieneCandy pozējusi arī skandalozajam fotogrāfam Aleksandram Sokolovam, un bildes vēlāk tika publicētas vīriešu žurnālā FHM. Toreiz mākslinieks arī neslēpa, ka daudzi attēli izdevušās tik pikanti, ka svešām acīm nemaz nav rādāmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!