Foto: Publicitātes foto

Šovā Okartes skatuve savulaik iepazītā Lingita Lina Bopulu (attēlā centrā), kura iegūto atpazīstamību gan nav izmantojusi, lai iekarotu pašmāju mūzikas biznesu, šonedēļ uzsākusi cīņu konkursā Miss Top of the World.

Jau vēstīts, ka Latvijā pirmais starptautiskais skaistumkonkurss Miss Top of the World noslēgsies sestdien, 7. decembrī, klubā Crystal Club, bet visas nedēļas garumā konkursantēm, kuras Rīgā ieradušās no dažādām pasaules malām, sarūpētas dažādas izklaides.

Protams, kā jau topošajām skaistumkaralienēm piedienas, apmeklējot pasākumus, meitenes īpaši piedomājušas pie sava tēla un sapucējušās, bet vienā no vakariem īpašu uzmanību piesaistīja Latvijas pārstāve konkursā Lingita.

Viņa pasākumam, kura dress code bija baltā krāsa, bija izvēlējusies dizaineres Kristīnes Deimon darinātu kleitu, kuras piegriezums sānos atsedza meitenes krūšu apaļumus.

Tiesa, tas Lingitu samulsināt nevarēja, jo viņa ir pozējusi žurnālam Playboy, kas arī nodrošināja zināmas atpazīstamības gūšanu arī ārpus Latvijas robežām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!