Foto: DELFI
Pasaulē jau sen tiek runāts par Latviju, zemi pie Baltijas jūras, kurā mājo vienas no skaistākajām daļā dzimuma būtnēm. Līdzīgās domās ir arī japāņi – vienā no šīs valsts populārākajiem izklaides portāliem publicēts neliels raksts, kurā paskaidrots, kādēļ Latvija ir laba vieta, uz kurieni doties sev atrast meiteni.

Decembra vidū japāņu izklaides blogā rocketnews24.com publicēts raksts ar nosaukumu Hei, puiši! Neveicas ar meitenēm? Vienmēr taču paliek Latvija!, kurā pāris rindkopās nosaukti vairāki iemesli, kādēļ Latvija ir ideāla meiteņu "copēšanas" zeme.

Blogā tiek skaidrots, ka šajā izbijušajā komunisma režīma Baltijas reģiona valstī ir tikai 84 vīrieši uz 100 sievietēm, kas nozīmē, ka Latvija ir lieliska vieta, kur neprecētajiem japāņu vīriešiem doties savas otrās pusītes meklējumos.

Kā skaidro raksta autors, pēdējos 20 gados latviešu vīriešiem īpaši nav veicies ne populācijas, ne izglītības, ne dzīvē nostādīto mērķu sasniegšanas ziņā, tādēļ šīs zemes sievietes ir stāvā sajūsmā par skolotiem un gudriem ārzemniekiem.

Turklāt šī raksta izveidotājs ir arī pārliecināts, ka, lai gan attiecībās tam nevajadzētu būt šķērslim, ka sieviete ir izglītotāka par vīrieti, patiesība ir tāda, ka neviena daiļā dzimuma būtne nevēlas savu dzīvi saistīt ar cilvēku, kurš prāta spēju ziņā krietni atpaliek no viņas un, iespējams, ātrāk arī nomirs.

Blogā tiek uzslavēta Latvijas izglītības sistēma - šeit esot augsti standarti un vietējie respektējot skolotājus un profesorus, tādēļ šī nav peļama zeme, kur skoloties. Latvijā esot vesels lērums skaistu, gudru sieviešu, un arī daba esot brīnišķīga.

Turklāt stereotipi, ka Latvijā ir auksts un nepatīkams klimats, ir tikai mīti - šeit esot patīkama un mērena gaisa temperatūra visa gada garumā. Kas nav mazsvarīgi, Latvijā pat esot savs blondīņu festivāls.

"Un lai gan Latvijā ir arī daudz gados vecas dāmas, viņas nav tās, kuras meklē ārzemju puišus ar lielām, seksīgām smadzenēm un gariem, resniem... koledžas grādiem," pārliecināts bloga ieraksta autors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!