Foto: Privātais arhīvs
Šonedēļ visai nepatīkamu starpgadījumu piedzīvojusi dziedātāja Kristīne Zemture jeb Kristīne Miljone, jeb Crystal (attēlā) – viņai uz ielas uzmācies kāds nepatīkam tipiņš, kurš vēlējies ar mūziķi iepazīties.

Dziedātāja vēlāk ar šo pārdzīvojumu padalījusies arī sociālajā tīklā Facebook, aicinot visas dāmas uzmanīties no vīrieša, kurš klīst tirdzniecības centra Origo apkaimē un uzstājīgi cenšas iepazīties ar sievietēm.

"Man jau gribas ticēt, ka manā paziņu lokā nav dumjas dāmas, bet vienalga gribu jūs pabrīdināt - esiet uzmanīgas, vazājoties pa centru vai vazājoties vispār. Šodien pie Origo vienkārši brutāli uzmācās pretīgs, aptuveni 35 gadus vecs vīrietis," savus Facebook sekotājus informēja dziedātāja.

Vīrietis bijis ļoti uzstājīgs un nepieklājīgs, tādēļ Kristīnei pat nācies pacelt balsi, lai viņu "atšūtu". Tagad mūziķe brīdina citas sievietes - iespējams, pretīgais tipiņš ir zaglis, kurš šādā veidā cenšas novērst uzmanību, kamēr kāds cits iztīra upura kabatas.

"Viņš visu laiku nāca pakaļ un lūdzās iepazīties, pilnīgi aptur un nelaiž vaļā. Nācās kārtīgi nobļauties, lai atšujas, savādāk nesaprata. Pieņemu, kamēr viens tevi apvārdo, otrs jau ir pašiverējies pa tavām kabatām. Paldies Dievam, man viss kārtībā," savus draugus bridinājusi Crystal.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!