Foto: Publicitātes foto

Zviedrijā dzimusī latviešu izcelsmes dziedātāja Katrine Lukins (attēlā), kura pērn debitēja arī Latvijas mūzikas pasaulē, šogad nolēmusi startēt arī Eirovīzijas nacionālajā atlasē.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/katrine_lukins.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā vēsta Katrines pārstāvji no izdevniecības Mikrofona ieraksti, visnozīmīgākais jaunums dziedātājas dzīvē ir tas, ka viņa ieguvusi Latvijas pilsonību, par ko ir ļoti lepna un priecīga.

Tāpat viņa šobrīd nopietni gatavojas savai dalībai Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināla koncertos - sīvajām sacensībā viņa piedalīsies ar kopā ar Kārli Indrišonoku radīto kompozīciju You Are the Reason.

Tas, pēc pašas jaunās skatuves mākslinieces domām, ir liels notikums, jo Zviedrijā jau pati iekļūšana atlases kārtā skaitās ļoti liels sasniegums katram jaunajam mūziķim.

"Mani draugi un mana ģimene ir ļoti priecīgi! Visiem tas šķiet ļoti liels sasniegums, Zviedrijā Eirovīzijai ir kulta statuss. Atbalsts no ģimenes un draugiem man ir ļoti svarīgs!," priecājas Katrine. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!