Foto: DELFI

Pievilcīgā ukraiņu izcelsmes dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark (attēlā) šonedēļ piedzīvojusi ne visai patīkamu atgadījumu – viņa netīšām apēdusi pusi no viena zobiņa.

"Pat nezinu, vai man gribas smieties vai raudāt. Laikam jau pilnmēness dēļ nevarēju aizmigt visu nakti. "Aiz neko darīt" rīta pusē mājās uzmeklēju maizi, kura jau gandrīz bija pārtapusi par grauzdiņu.

Pēc kāda laika, paskatoties spogulī, ieraudzīju, ka ar visu maizi esmu arī vairāk nekā pusi zoba norijusi. Aizskrēju uzreiz pie zobārsta, un tagad protēzists man gatavo jaunu zobu," sarunā ar DELFI Izklaide notikumu gaitu izklāsta Katy.

Šobrīd mūziķei trūkst viena acu zoba, un tas viņai sagādājis arī nelielas galvas sāpes. Šī starpgadījuma dēļ dziedātāja pārcēlusi visas tikšanās un nodarbības, kā arī pabrīdinājusi draugus, ka uz nedēļu pazudīs un publiskajā telpā nebūs sastopama.

"Vismaz tagad būs vairāk laiciņa praksei ar vijoli un kaimiņu terorizēšanai. Tāpat arī došos uz fitnesa zāli un pielabošu ķermeņa formas pēc lielajām svētku ēšanām. Galvenais tikai nesmaidīt.

Laikam šo visu tomēr uztveru pozitīvi, raudiens vēl nav uznācis. Droši vien tāpēc, ka princis jau man ir, jo esmu pārliecināta, ka ar šīs nedēļas izskatu neviens mani neiemīlētu," noslēgumā pajoko dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!