Visa pasaule ar nepacietību gaida 2. februāri, kad norisināsies amerikāņu futbola ikgadējā finālspēle jeb Super Bowl, kura parasti izvēršas par grandiozu šovu. Tapis zināms, ka neliela loma šajā pasākumā šogad atvēlēta arī slavenajam aktierim un bijušajam Kalifornijas gubernatoram Arnoldam Švarcenēgeram (attēlā).

Finālspēle, kuru skatās miljoniem cilvēku, tiek translēta arī televīzijā, un tikai likumsakarīgi, ka reklāmas laiks pārtraukumos tiek turēts zelta vērtē, tādēļ tie, kuri nolēmuši savus produktus un pakalpojumus reklamēt tieši Super Bowl finālspēlē, parasti cenšas parūpēties par oriģināliem risinājumiem.

Tā, piemēram, alus ražotājs Bud Light šogad savai reklāmai piesaistījis 66 gadus veco Terminatora filmu zvaigzni Arnoldu Švarcenēgeru, un publiskajā telpā jau iespējams apskatīt klipu ar aktiera piedalīšanos, kurš tiks translēts Super Bowl pārtraukumā.

Reklāmas rullītī Arnolds atveido galda tenisa spēlētāju, kurš tērpies astoņdesmito gadu stila treniņtērpā - īsos šortiņos un retro sporta jakā. Aktiera tēls papildināts arī ar blondu parūku, un viņš rāda vairākus paņēmienus, kā iesildīt muskuļus pirms fiziskajām aktivitātēm.

Nevar noliegt, ka kopumā šis skats ir visai amizants un jokains, taču nepieciešamo efektu izdevies panākt - reklāma jau iemantojusi sabiedrības ievērību. Kā vēsta ārzemju mediji, aktieris par dalību šajā kampaņā saņēmis trīs miljonus dolāru. Savukārt trīsdesmit sekunžu garš reklāmlaiks Super Bowl finālspēlē izmaksā četrus miljonus dolāru


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!