Foto: Vida Press
Aizvadītajā gadā pasaules vērību un mīlestību izdevās iekarot omulīgajai apalītei Eidžejai Ročesterai no Austrālijas, taču tagad mediju uzmanību piesaistījusi kāda cita resnīte – 32 gadus vecā Džemma Kolinsa (attēlā) no Lielbritānijas.

Kolinsa ir populāra britu raidījumu vadītāja un realitātes šova The Only Way Is Essex dalībniece, kura savulaik strādājusi par automašīnu tirgotāju, taču tagad šo nodarbi pametusi un pievērsusies darbam televīzijā.

Līdz ar slavu un atpazīstamību Džemma iemantojusi arī visai prāvu fanu pulciņu, kuram interesē ne tikai sievietes publiskā dzīve, bet arī ikdienas gaitas, tādēļ paparaci nesnauž - aizvadītajā nedēļā fotogrāfi omulīgo televīzijas "seju" iemūžinājuši atvaļinājuma laikā Dubaijā.

Attēlos Kolinsa, tērpusies puķainā bikini, bauda ūdens priekus un veic fiziskās aktivitātes pludmalē, un šie foto jau iemantojuši visai lielu popularitāti - ļaudis nebeidz vien priecāties, cik laimīga un apmierināta ar dzīvi izskatās Džemma, par spīti tam, ka viņas ķermeņa aprises ne tuvu nav ideālas.

Kolinsai ir izdevies pieņemt sevi tādu, kāda viņa ir, un 2011. gadā Džemma pat piedalījās kailfoto sesijā vīriešu žurnālam Heat, tiesa, ne vienmēr apalīte bijusi tik apmierināta ar dzīvi - savulaik viņa cīnījusies ar atkarību no ēšanas un citām problēmām.

Aizvadītā gada vasarā Kolinsa izdeva savu autobiogrāfiju Basically: My Real Life as an Essex Girl, kurā atklāja vairākus līdz šim nevienam nezināmus faktus, kā arī smagās cīņas ar atkarību no ēdiena aizkulises, un grāmata jau pirmajā nedēļā Lielbritānijā kļuva par dižpārdokli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!