Foto: DELFI

Dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) vienu dienu pirms Eirovīzijas nacionālās atlases konkursa piedzīvojusi ļoti nepatīkamu notikumu – garnadži izsituši viņas automašīnai stiklu un piesavinājušies radio panelīti.

Jau vēstīts, ka arī janvāra izskaņā, pāris dienas pirms Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināla koncertiem, dziedātāju jau piemeklēja nedienas ar mašīnu. Toreiz mūziķe iekļuva satiksmes negadījumā, kurā tika apskādēts viņas auto.

"Man jau sāk likties, ka kaut kas nav īsti labi. Šī jau ir otrā reize, kad pirms Eirovīzijas notiek kaut kas nelāgs ar manu automašīnu," sarunā ar DELFI Izklaide pastāsta māksliniece, kura grasījusies braukt uz Ventspili, bet šo nodomu izjaucis nepatīkamais fakts, ka mašīnai izsists stikls.

Kā stāsta Samanta, piektdienas rītā viņa plānojusi paveikt virkni neizdarītu darbiņu un vēlāk doties uz Ventspili, lai sāktu gatavoties Eirovīzijai, taču atklājies, ka zagļi apstrādājuši viņas automašīnu, tādēļ plāni nedaudz mainījušies.


Garnadži izsituši stiklu un piesavinājušies viņas auto radio panelīti. Tiesa, šo situāciju vismaz kaut nedaudz patīkamāku darījis fakts, ka aiz dziedātājas spēkrata stikla policisti bija atstājuši zīmīti, ka vainīgie jau notverti un mūziķei tikai atliek sazināties ar kārtības sargiem.

"Nu, protams, šis atgadījums nav nekas patīkams, turklāt, vienu dienu pirms Eirovīzijas. Tas atkal būs laikietilpīgs process, kurš prasīs spēkus un izturību," saka Samanta.

Lai gan šis notikums mūziķei nedaudz pabojājis dienu un garastāvokli, Samanta apsola, ka viņas priekšnesumu tas nekādā ziņā neietekmēs - dziedātāja uzstāsies ar maksimālo atdevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!