Foto: AP/Scanpix

Pēdējā laikā amerikāņu dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa (attēlā) kļuvusi pilnīgi nevaldāma, un sāk šķist, ka jauniņā māksliniece ir gatava uz visu, lai par viņu runātu. Tā, piemēram, nesen viņa šokējusi sabiedrību, koncerta laikā sniedzot kvēlu skūpstu savai fanei.

Šobrīd Sairusa devusies sava ceturtā albuma Bangerz koncerttūrē, un, neskatoties uz to, ka daudzviet pēc viņas uzstāšanās izskanējuši protesti un aicinājumi uzvesties pieklājīgāk, dziedātāja turpina provocēt savus nelabvēļus.

Jau ierasts, ka dziedātāja uz skatuves regulāri izkar mēli, aiztiek savas intīmās ķermeņa vietiņas un pozē ļoti piedauzīgās pozās, taču tagad viņa spērusi vēl pārdrošāku un izaicinošāku soli - vienā no saviem koncertiem Sairusa visu acu priekšā sniegusi kvēlu skūpstu savai fanei.

Nu jau par sensāciju kļuvušais skūpsts notika koncerta laikā Lasvegasā, kad Sairusa izpildīja savu lirisko hitu Adore You, un negaidīti viņa savu fanu priekšā uz skatuves nometās ceļos, lai sniegtu kaislīgu skūpstu vienai no tuvumā esošajām meitenēm.


Līdzīgu scenāriju nerātnā Mailija izpildīja arī februāra izskaņā, kad sava Losandželosas koncerta laikā noskūpstīja dziedātāju Keitiju Periju, un, par spīti tam, ka šīs izdarības šokējušas ne vienu vien amerikāni, neizskatās, ka Sairusu tas kaut mazdrusciņ uztrauktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!