Foto: Vida Press
Vēl nesen barbadosiešu izcelsmes popdziedātājas Riannas (attēlā) atpazīšanās zīme bija sava ķermeņa intīmo vietiņu publiska aiztikšana, taču tagad viņa šo paradumu aizstājusi ar kādu citu – mūziķe pasākusi atkailināt savus krūšu galus.

Parīzē šobrīd norisinās modes nedēļa, un popdziedātāja jau paguvusi apmeklēt vairākas skates, kurās klātesošos apžilbinājusi ar ļoti izmeklētiem un stilīgiem tērpiem. Tiesa, tā nebūtu Rianna, ja viņa neatļautos arī pa kādai pikantērijai.

Aizvadītās nedēļas nogalē barbadosieši skaistule apmeklēja dizainera Žana Pola Gotjē modes skati, un šoreiz Rianna šim īpašajam notikumam bija izraudzījusies elegantu, bet tajā pašā laikā pikantu tērpu.

Mūziķe uz skati ieradās melnās biksēs un mežģīņotā topiņā, zem kura viņa nebija pavilkusi krūšturi. Tiesa, savus sievišķos apaļumus viņa bija paslēpusi zem kažokādas apkakles, tomēr vienu no saviem pīrsingotajiem krūšu galiem viņa apzināti atklāja apkārtējo skatieniem.

Līdzīgā tērpā mūziķe apmeklēja arī vienu no ballītēm, kura norisinājās Parīzes modes nedēļas ietvaros - zīmola Baltmain oficiālajā burziņā Rianna ieradās pilnīgi caurspīdīgā topiņā no tīkliņauduma, kurš visā krāšņumā nodemonstrēja viņas krūšu galus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!