Foto: Vida Press
Slavenā krievu supermodele un futbolista Krištianu Ronaldu mīļotā sieviete Irina Šeika (attēlā) tiek dēvēta par vienu no kārdinošākajām un seksīgākajām zemeslodes sievietēm, un aizvadītās nedēļas nogalē viņa godam šo titulu attaisnojusi, apmeklējot saviesīgu pasākumu ļoti pikantā tērpā.

Irina, kuras ķermenis, pateicoties regulāriem treniņiem, ir lieliskā fiziskajā formā, vairākkārt pozējusi bikini un apakšveļas fotosesijās, un arī, apmeklējot saviesīgus pasākumus, modele nereti nodemonstrē savus sievišķos labumus.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Vācijā norisinājās Gala Spa Awards 2014 apbalvošanas ceremonija, uz kuru pulcējās skaistumkopšanas un modes sfēras darboņi no visas pasaules, un viņu vidū bija arī izskatīgā Irina, kura kārtējo reizi visus apžilbināja ar satriecošu tērpu.

Irina ceremoniju apmeklēja garā vakarkleitā ar ļoti pikantu dekoltē izgriezumu, kas koķeti atklāja viņas tvirto krūšu līniju, un lieki teikt, ka tieši krievu skaistule kļuva par vienu no vakara galvenajām zvaigznēm, kuras tērps presē vēlāk tika iztirzāts līdz katrai sīkākajai detaļai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!