Foto: Publicitātes foto

Par skaisto cilvēku klubiņu dēvētajā izklaides vietā Andrejsalā First Dacha šobrīd norisinās aktīvi būvdarbi, telpu paplašināšana un gatavošanās vasaras ballīšu maratonam, lai siltajā sezonā izklaides vietas apmeklētāji varētu uzdzīvot un dzīrot vēl vērienīgāk.

Šobrīd ekskluzīvais klubiņš, kuru iecienījuši skaisti un bagāti jaunieši, apmeklētājiem ir slēgts, taču tas nenozīmē, ka izklaides iestādes pārstāvji aizmirsuši par saviem klientiem - aizvadītajā nedēļā First Dacha mīļotāju novērtējumam sniegti unikāli un līdz šim nekur nepublicēti foto.

Kā naktskluba oficiālajā Facebook lapā vēsta ekskluzīvās burziņu iestādes pārstāvji, First Dacha darbību atsāks tikai vasaras sākumā, taču siltā gadalaika ballīšu maratona gaidās visiem interesentiem sniegta iespēja ielūkoties aizvadītās vasaras sezonas spilgtākajos foto mirkļos.

Nevar noliegt, ka skaisto cilvēku klubiņā tapušie attēli vienmēr izcēlušies ar oriģinalitāti, un arī nesen publicētie pagājušās vasaras spilgtākie kadri ieturēti First Dacha ierastajā trakulīgajā stiliņā - bildēs ļaudis iemūžināti visneiedomājamākajās pozās un izteiksmēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!