Foto: Vida Press
Kamēr dažas slavenības jau paguvušas atklāt pludmales sezonu un pavadīt laiskas brīvdienas kādā kūrortā, nopelniem bagātajai Holivudas aktrisei Čārlīzei Teronai (attēlā) izdevies apvienot patīkamo ar lietderīgo – viņa ne tikai izbaudījusi atpūtu, bet arī piedalījusies vairākās fotosesijās.

38 gadus vecā Dienvidāfrikā dzimusī aktrise šonedēļ kopā ar savu adoptēto dēlēnu Džeksonu devās uz Floridu, kur viņa jau paguvusi ne tikai izbaudīt visus pludmales sniegtos labumus un izklaidēties uz kuterīša, bet arī piedalīties fotosesijās.

Aktrise, kura vairākkārt iekļuvusi pasaules skaistāko un seksīgāko sieviešu topos, slavenajam fotogrāfam Mario Testino pozēja gan okeāna viļņos, gan uz greznas jahtas, gan pludmales smiltīs, un kopumā viņa nomainīja vairākus bikini un pludmales tērpu komplektus.

Viena no fotosesijām norisinājās arī atklātos ūdeņos, un Čārlīze tajā pozēja uz sērfa dēļa ar airi rokās, tērpusies melnā peldkostīmā, un atklātībā nonākušie aizkulišu foto tīmeklī jau iemantojuši lielu sabiedrības interesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!