Foto: http://instagram.com/madonna

Nav šaubu, ka popdziedātāja Madonna (attēlā) ir viena no spilgtākajām un ievērojamākajām pasaules šovbiznesa pārstāvēm, kas pelna tik daudz naudas, ka viņai ir nospļauties par to, ko domā citi – to arī mūziķe kārtējo reizi apliecinājusi, tīmeklī publicējot ļoti divdomīgu foto.

Šonedēļ 55 gadus vecā māksliniece savā Instagram foto blogā padalījusies ar ļoti drosmīgu attēlu, kurā viņa redzama ar spalvainu padusi. Turklāt, Madonna apzināti pozējusi tā, lai spalvu kušķis būtu redzams visā krāšņumā.

Lai gan attēlā Madonna pozē ļoti seksīgā un kārdinošā apakšveļā, tieši spalvainā paduse kļuvusi par šī foto centrālo elementu, kas ne tikai pievērsis pastiprinātu mūziķes fanu ievērību, bet arī mediju un feminisma ideoloģijas piekritēju uzmanību.

Tāpat popdziedātāja pie foto arī sniegusi nelielu komentāru, kurā pavēstījusi, ka viņai ataugušās padušu spalvas ir pilnīgi vienaldzīgas, un ar šo foto viņa vēlas apliecināt savu dumpinieces dabu un to, ka viņu neuztrauc tas, ko padomās citi.

Lieki teikt, ka šis pārdrošais Madonnas solis saņēmis neviennozīmīgu sabiedrības novērtējumu. Kamēr vieni mūziķi slavē par viņas neizmērojamo drosmi un stereotipa, ka sievietei pastiprināti jārūpējas par savu ķermeni, tajā skaitā apmatojuma skūšanu, laušanu, citi paziņojuši, ka dziedātāja zaudējusi pēdējās prāta paliekas.

Tiesa, šis nav vienīgais foto, ar kuru pēdējā laikā mūziķe centusies provocēt sabiedrību - šonedēļ viņa publicēja arī ļoti seksīgu foto, kurā pozēja, tērpusies erotiskā fetiša stila tērpā, taču drīz vien māksliniece šo attēlu no sava Instagram foto bloga izdzēsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!