Foto: DELFI

Ceturtdienas, 27. marta, rītā daudzus Latvijas iedzīvotājus pārsteidza ziņa, ka Valsts prezidents Andris Bērziņš pēc notikumiem Ukrainā vēl aizvien Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu uzskata par gaidītu viesi Latvijā, un šo vēsti īpaši aši reaģējis mūziķis Andris Kivičs (attēlā).

Kivičs bieži savā Twitter profilā publiski paudis pārdomas gan par dažādiem sociālpolitiskiem notikumiem, gan cilvēkiem, un šoreiz viņa nežēlastībā kritis prezidents Bērziņš.

"Kā tāds lupata, mīkstais, parunāt nevarošs mīzējs un tizlenis var būt Latvijas prezidents? Ko? Bez panikas,bet vajag viņu kaut kā dabūt prom," ceturtdienas rītā satraukti vīterojis Kivičs.

"Pizģ..c vienmēr piezogas nemanāmi, vienkārši, neuzkrītoši. Tieši tas tagad notiek. Pa mierīgo, ar smaidu uz lūpām. Vāks, es neticu savām acīm," emocionāli saviem sekotājiem ziņojis mūziķis.

Uz sava kolēģa Laura Reinika jautājumu, kas tik ļoti viņu satraucis, Kivičs ievietojis linku uz ziņu par Bērziņa paziņojumu - tiesa, Reiniks savos komentāros bijis krietni vien lakoniskāks, notikušo raksturojot vien ar īsu "ui".



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!