Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā 74 gadu vecumā mirusi britu aktrise Keita O'Mara (attēlā), kura starptautisku atpazīstamību savulaik bija iemantojusi, galvenokārt pateicoties savai dalībai seriālā Dinastija.

Lai gan kopš seriāla Dinastija slavas laikiem pagājis krietns laiciņš, daudziem vēl joprojām atmiņā ir Keitas O'Maras atveidotā Kasandra Morella, kura bija amerikāņu ziepju operas spilgtākās varones - Džoannas Kolinsas atveidotās Aleksas - māsa.

"Viņa bija neparasta. Viņā kūsāja tik daudz enerģijas un dzīvesspara, kā arī mīlestība pret teātri un tēlošanu," medijiem pēc aktrises nāves paziņojis viņas aģents Fils Belfilds, kurš apstiprinājis, ka ekrāna zvaigzne mūžībā aizgājusi pēc īsas slimošanas.

To, ka viņa vēl aizvien palikusi ļaužu atmiņās, apliecina fakts, ka pēc sēru ziņas publicēšanas ārvalstu medijos Twitter tīklā un citos sociālajos tīklos daudzi fani un aktrises kolēģi izteica līdzjūtību viņas tuviniekiem, draugiem un visiem O'Maras talanta cienītājiem.

Aktrise bijusi trīs reizes precējusies un laidusi pasaulē vienu dēlu, kurš pērn tika atrasts miris savas mātes garāžā. Viņa mirstīgās atliekas tur bija nogulējušas aptuveni trīs nedēļas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!