Foto: Vida Press
Vairums mūsdienu slavenību par neatņemamu savas slavas kaldināšanas elementu uzskata regulāru fotogrāfiju publicēšanu sociālajos tīklos, tāpēc ikviens cenšas izcelties tieši ar to, kas viņam ir vislabākais.

Lielākoties, protams, tas ir puskails ķermenis, bez kura mūsdienu šovbiznesā gūt panākumus nav nekādu iespēju.

Kā redzams šī gada sociālo tīklu fotogrāfijās, tvirto ķermenīti patīk izrādīt daudzām - gan Britnijai Spīrsai, gan Kimai Kardašjanai, gan Nikijai Mināžai. Pēdējā laikā viņām pievienojusies bijusī striptīza dejotāja Džodija Mārša, kura šobrīd vada pati savu realitātes šovu.

Dziedātāja Mailija Sairusa joprojām nespēj izdomāt neko aizraujošāku par mēles izkarināšanu, tomēr viņai uzradušies prominenti sekotāji - 87 gadus vecais Playboy īpašnieks Hjū Hefners ar savu jauno sieviņu Kristelu.

Reperim Snoop Dogg jau vairākus gadus nav nekā cita, ar ko palepoties, kā vien svētlaimīgs skatiens no marihuānas pīpēšanas, bet "popmūzikas karaliene" Madonna padusēs izaudzējusi makten garas spalvas.

Tāpat sociālie tīkli noderējuši dažādu aizraujošu akciju popularizēšanai, piemēram, futbolista Garija Linekera brālis Veins, iesaistoties jaunā realitātes šovā, uzreiz uz dzimumlocekļa uzmaucis zeķi.

Priecē tas, ka slavenību strauji kļūst aizvien vairāk, un par pilnvērtīgām sabiedrības dāmām sevi pieteikušas vairākas populāru cilvēku meitas - Airlenda Boldvina, Rumera Vilisa un Tamāra Eklstona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!