Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu otrajā sezonā iepazītais brašais guļbjūvju celtnieks Ventis Vītols (attēlā) ir attapies no šovā piedzīvotājiem sirdēstiem un šobrīd gatavojas kāzām – jau maijā viņš plāno precēties ar sava dēla māti Maritu.

Ventis palicis daudzu populārā iepazīšanās šova skatītāju prātos - viņš bija viens no potenciālajiem Magones Burkas preciniekiem. Starp abiem uzplauka iekāre, viņi ļāvās mīlas skurbulim, Ventis Magoni bildināja, un pirmo reizi pašmāju televīzijas šova laikā tika ieņemts bērniņš.

Pēc šova Magone izmēģināja padzīvot pie Venta, abi saprata, ka nav viens otram īsti piemēroti, un Magone no vīrieša aizbēga. Īsi pirms Saimnieks meklē sievu noslēguma raidījuma filmēšanas viņa sakravāja ceļa somas un ar dēlu pie rokas un mazuli zem sirds Latviju pameta.

Kamēr Magone Londonā gaida pasaulē nākam otro atvasi, pats Ventis ir atguvies no pārdzīvojumiem, kuru dēļ viņš pat bija zaudējis svaru un ieguvis dažādas veselības likstas, un mēģina sakārtot savu dzīvi.

Sarunā ar DELFI Izklaidi brašais celtnieks apstiprināja, ka ir saderinājies ar sava dēliņa māti, ar kuru ceļi bija pašķīrušies pirms viņa dalības šovā, un jau maijā paredzētas kāzas.

Tiesa, viņu vēl aizvien grauž nenokārtotās attiecības ar Magoni - sieviete, dzīvodama svešumā, neinformē gaidāmā mazuļa tēti par grūtniecības norisi, bet visiem paziņām un pat nejauši satiktiem svešiniekiem par Venti stāstot "zilus brīnumus".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!