Foto: Vida Press

Vairums sieviešu, kuras nolēmušas palielināt krūtis, plastiskajai operācijai naudu krāj gadiem, bet tikai ne Džemini Smita (attēlā) – viņa piereģistrējās portālā MyFreeImplants un pie jauniem pupiem tika trīs mēnešu laikā.

23 gadus vecā sieviete no Nortumbrijas, kurai līdz šim bija 34A izmēra krūtis, šajā sakarā bija ieslīgusi depresijā, jo izskatījās līdzīga "12 gadus vecam zēnam".

Taču trīs mēnešu laikā Džemini izdevās savākt operācijai nepieciešamās 4450 mārciņas, un nu viņa lepojas ar 34DD izmēra krūtīm, kuras visai labprāt izkarina publiskai apskatei.

Kā Džemini pastāstījusi vietējiem medijiem, tagad viņa ir patiesi laimīga, jo līdz ar pupu palielināšanu ir nokārtojusies arī visa pārējā dzīve - viņa kļuvusi veiksmīga savā darbavietā un arī attiecības ar mīļoto uzreiz uzlabojušās.

MyFreeImplants ir vērtīgs amerikāņu portāls, kuru pēc Smitas iedvesmojošajiem panākumiem masveidā sākušas apmeklēt ar sievietes no Anglijas.

Lai tiktu pie jaunām krūtīm, sievietei ir jāpiereģistrējas un jāizveido savs profils, kurā jāpievieno fotogrāfijas un detalizēti jāpaskaidro, kāpēc vajadzīgas jaunas krūtis un kāpēc viņa pati to nevar atļauties.

Tad ar vebkameras starpniecību ar šo sievieti sazinās vīrieši, saukti par labvēļiem, kuri ar viņām sarunājas un sūta privātas ziņas. Par katru komunikācijas vienību sievietes kontā ienāk viens dolārs.

Trīs mēnešu laikā Džemini kontaktējās ar vairāk nekā četriem tūkstošiem labvēļu, bet tagad var lepoties ar krāšņiem pupiņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!