Foto: Publicitātes foto
Gluži vai par tradīciju jau kļuvis katru gadu meklēt pašmāju seksīgākā dibena īpašnieci, un arī šis gads nav izņēmums – 21. aprīlī sākusies pieteikšanās izdaudzinātajam un pretrunīgi vērtētajam pievilcīgākā Latvijas dupša konkursam.

Konkursu organizē populārais Liepājas kokteiļbārs Red Sun Buffet sadarbībā ar stila studiju GA Studio, fotogrāfu Jāni Reinfeldu un žurnālu FHM, un seksīgāko dibenu sacīkstēm visas pilngadīgās dāmas var pieteikties līdz pat 20. jūnijam.

Visām tām, kas uzskata, ka tieši viņas dupsis ir pats seksīgākais un pievilcīgākais Latvijā, savu pieteikumu ar divām fotogrāfijām, no kurām vienā esi redzama apakšveļā vai peldkostīmā, jāsūta uz e-pastu redsunbuffet@hotmail.lv. Tāpat jāaizpilda arī pieteikuma anketa.

Kā vēsta konkursa organizatori, visas kandidātes izskatīs kompetenta žūrija piecu cilvēku sastāvā, kas izvēlēsies piecas līdz septiņas meitenes, kuras jūlijā piedalīsies īpašā fotosesijā, kas norisināsies kokteiļbārā Red Sun Buffet.

Vēlāk, apkopojot interneta balsojuma rezultātus, kā arī žūrijas vērtējumu, tiks noteikta tā pašmāju daiļava, kura var lepoties ar pašu seksīgāko dibenu Latvijā. Balvā viņa saņems iespēju pozēt īpašā fotosesijā žurnālā FHM, kā arī apmaksātu ceļojumu no aģentūras Ap sauli divām personām.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā gadā par seksīgākā Latvijas dibena īpašnieci tika atzīta ventspilniece Linda Stebule, kura vēlāk sava dupša neizmērojamo daili nodemonstrēja arī pikantā sesijā žurnālam FHM.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!