Foto: Kadrs no video
Internetā plašu popularitāti iemantojis britu Liberāldemokrātu partijas dižvīra lorda Palmera mazdēls, jo nodēvēts par "visu laiku sliktāko reperi".

Kā vēsta ārzemju mediji, 25 gadus vecais Deivids Palmers, kurš repo ar segvārdu "Atbildīgais Deivs", ir Londonā dzīvojošo lorda un lēdijas Palmeru mazdēls.

Pēc sava jaunākā veikuma - singla "Habitat" - izdošanas Deivs "Atbildīgais Deivs" iekļuvis avīžu virsrakstos no Ņujorkas "Daily News" līdz Sidnejas "Morning Herald".

Par vidi vēstošais videoklips, kas filmēts Hempstedhītā un ievietots arī mūzikas krātuvē YouTube, kur ir ļoti skatīts un komentēts - tiesa, viedokļi par Deiva darbu ir visai dažādi, lielākoties ne pārāk glaimojoši.

Deivids, kurš dzīvo ar vecākiem Goldergrīnā Londonā, izteicies laikrakstam "The Ham and High": "Tikai mediji apraksta mani kā visu laiku sliktāko reperi. Taču ļaudis, lai viņiem atzinība, ir noklausījušies ierakstu un izteikušies, ka tas viņiem pat paticis un viņi gaidījuši ko daudz sliktāku. Tāpēc negatīvās atsauksmes man drīzāk ir palīdzējušas. Esmu par to pateicīgs."

Dziesma atskaņota radiostacijā "Capital FM" un, pēc Deivida vārdiem, viņš saņēmis uzaicinājumus uzstāties dzīvajā un cer šogad izdot albumu.

Puisis arī atklāj, ka viņa vecvecākus nav samulsinājusi viņam pievērstā uzmanība vai viņa mūzika. "Es vakar ar viņiem aprunājos un viņi teica, ka lepojas ar mani. Viņi neklausās repu. Es viņiem tieši nejautāju (vai viņiem patīk mana dziesma), bet, iespējams, tā nav viņu lieta," sacījis Deivids.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!