Foto: LETA

Šonedēļ radio BOOM FM šova Suņu būda studijā pie Nacionālā teātra aktiera Artusa Kaimiņa viesojās televīzijas darbonis un intelektuālis, savulaik par Viesturu Dūli dēvētais Zuarguss, un raidījuma vadītājs šoreiz īpaši piestrādāja pie tā, lai savu viesi nokaitinātu.

Kā jau tas bija gaidāms, Kaimiņš Zuargusu iztaujāja par to, kā viņš ticis pie sava visnotaļ sarežģītā vārda, kā veicas viņa dibinātajai kustībai Skaistā nākotne un kādēļ viņš pievērsies isidioloģijai.

Tieši reliģiskā tēma starp abiem raisīja viskarstākās diskusijas, un Artuss isidioloģijas piekritējus vairākkārt uzstājīgi nodēvēja par sektantiem, turklāt nekautrējās apgalvot, ka Zuarguss savulaik populāro reperi Gustavu Buteli jeb Gustavo, kurš tagad sevi dēvē par Arstarulsmiru, padarījis par sektantu.

Tiesa, Zuarguss šo apgalvojumu noliedza un paziņoja, ka Kaimiņa izteikumi esot emocionāla vardarbība, kas tik ļoti uzjautrināja Artusu, ka viņš pat sāka skaļā balsī smieties.

Sarunas gaitā Artuss vairākkārt Zuargusu pārtrauca pusvārdā, atkārtoja sava viesa sacīto un vēl daudzos un dažādos veidos centās viņu izprovocēt un nokaitināt un, un kādā brīdī aktierim tas arī beidzot izdevās, un pūliņi vainagojās ar panākumiem.

Zuarguss, nespēdams izturēt Artusa nepieklājīgo izturēšanos, pacēla balsi un ieteica Kaimiņam izvērtēt, kas viņš šajā sarunā vēlas būt - labais panks vai sliktais panks -, jo aktiera provokācijas neveicinot vēlmi turpināt diskusiju.

Tāpat Zuarguss arī pauda nostāju, ka kādam beidzot vajadzētu iztaujāt un nointervēt pašu Artusu, jo Kaimiņš radījis iespaidu, ka viņam ļoti gribas izteikties. Tiesa, Suņu būdas saimnieks sev ierastajā manierē par šiem apgalvojumiem tikai pasmīnēja.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!