Foto: Mango

Šogad Eirovīzijas starptautiskais dziesmu konkurss raisījis īpaši karstas diskusijas, un joprojām tiek lauzti šķēpi, vai apvienībai Aarzemnieki izdevās godam pārstāvēt Latviju uz lielās skatuves. Atšķirīgo viedokļu dēļ šonedēļ pat saplūcās divi pašmāju radošās sfēras darboņi.

Šonedēļ neviennozīmīgi vērtētā kanāla Rīga TV 24 raidījuma Preses klubs studijā viesojās horeogrāfs Leons Zviedris, skandalozais slavenību fotogrāfs Kaspars Ūdris (attēlā) un skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, lai pārspriestu nesenos Eirovīzijas notikumus, kā arī citus aktuālus jautājumus.

Īpaši karsta un asa diskusija izcēlās starp Zviedri un Ūdri, un abi radošās sfēras darboņi viens otram veltīja ne tos glaimojošākos vārdus. Jāatzīmē, ka tieši horeogrāfs bija tas, kurš nemitīgi centās izprovocēt savu sarunbiedru.

Vispirms abi vīrieši sakašķējās par Aarzemnieku priekšnesumu - Ūdris pieturējās pie viedokļa, ka priekšnesums bijis amatierisks, un valstij, kura savulaik konkursā triumfējusi, nepiedienas uz konkursu sūtīt tik neprofesionālus mūziķus.

Savukārt Zviedris asi iestājās pret šo viedokli, paziņojot, ka latviešiem un Ūdrim vajadzētu aizmirst, ka Marija Naumova savulaik konkursā uzvarējusi - tas esot bijis sens notikums, kurš jau grimis aizmirstībā.

Intervijas turpinājumā Zviedris vairākkārt pārtrauca Ūdri pusvārdā un nekautrējās apgalvot, ka fotogrāfs pārāk daudz runājot. Tāpat viņš piekasījās pie valodas lietojuma un citiem maznozīmīgiem sīkumiem, un raidījuma vadītājam vairākkārt nācās iejaukties sarunā, lai abus kungus nomierinātu.

Visneērtāk, šķiet, šajā situācijā jutās Lindenblate, kurai gandrīz vispār netika dota iespēja izteikties, un, lai kaut nedaudz glābtu situāciju, Ūdris raidījuma izskaņā paziņoja, ka viņi ar Zviedri esot seni draugi un abu kašķēšanās esot bijis tikai joks.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!