Foto: Christo Neemre, Delfi/Eesti Ajalehed
Nevar noliegt, ka seksīgs un ķermeņa formām glaimojošs peldkostīms ir viens no atjautīgākajiem paņēmieniem, kā pludmalē izpelnīties pastiprinātu uzmanību, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka maija vidū Tallinā norisinājusies pikanta peldkostīmu skate, kurā igauņu daiļavas atrādījušas jaunākās pludmales tērpu tendences.

Krāšņā skate, kurā varēja pamielot acis ar šīs vasaras aktuālākajiem bikini modeļiem, norisinājusies Tallinas populārajā kokteiļbārā Butterfly Lounge, un pasākumā bija pulcējušās galvaspilsētas modīgākās un stilīgākās sabiedrības dāmas.

Modes skatē tika demonstrēti veļas un pludmales tērpu zīmola Change jaunākie bikini modeļi, kuru izrādīšana bija uzticēta vairākām slaidām un iznesīgām igauņu daiļavām.

Tāpat pasākuma apmeklētāji tika iepazīstināti arī apavu zīmola Dune London vasaras kolekcijas stilīgākajiem kurpju modeļiem, kā arī briļļu salona Instrumentarium jaunākās sezonas saulesbrillēm.

Īpaši lielu atsaucību izpelnījās iespēja profesionāla grima mākslinieka pavadībā uz savas ādas izmēģināt šīs vasaras aktuālās kosmētikas tendences, un pasākuma organizatori bija parūpējušies arī par dažādām uzkodām, atspirdzinošiem kokteiļiem un muzikāliem priekšnesumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!