Foto: Vida Press
Vairākkārt pierādījies, ka viens no efektīvākajiem veidiem, kā izsisties šovbiznesā, ir krūšu atkailināšana, un šonedēļ šim piemēram sekojusi arī skandalozā britu dziedātāja Lilī Allena (attēlā). Viņa beidzot publiskojusi video, kurā redzama bez krūštura.

29 gadus vecā dziedātāja pagājušajā vasarā laida pasaulē savu otro meitu, un vairākus mēnešus viņas prioritāte bija ģimene, taču nesen māksliniece atkal atgriezusies uz skatuves, un šobrīd viņa dara visu iespējamo, lai atkal atsvaidzinātu savu agrāko popularitāti un spozmi.

Māksliniece savā Instagram foto blogā šonedēļ publicējusi pikantu un seksīgu video, kurā viņa redzama ar kailu ķermeņa augšdaļu, tiesa, savus krūtsgalus Lilī aizsegusi ar rokām, tomēr tas nav mazinājis ārvalstu medijos sacelto brēku.

Sižets, kurā Lilī filmē spogulī, kā viņa ar kailām krūtīm, tērpusies vien koriģējošajās biksītēs, kas sniedzas pāri nabai, pavedinoši dejo repera Drake dziesmas pavadībā, jau nodēvēts par vienu no pēdējā laika neseksīgākajiem seksīgajiem video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!