Foto: Privātais arhīvs
Pēdējā laikā ir maz ziņu par modeles un dīdžejmeitenes Elīzas Kaurātes (attēlā), kura Latvijā visai lielu popularitāti savulaik iemantoja pēc vētrainajām attiecībām ar basketbolistu Sandi Valteru, gaitām, taču aizvadītajā nedēļā viņa beidzot par sevi atgādinājusi, publicējot visnotaļ pikantu foto.

Kaurāte jau ilgāku laiku kopā ar abiem mazuļiem, kas nākuši pasaulē savienībā ar Valteru, mitinās ASV, kur viņai izveidojusies veiksmīga modeles karjera - Elīza savulaik pozējusi žurnāla Playboy amerikāņu izdevumam. Tāpat viņa gozējusies arī uz FHM Taizemes izdevuma vāka.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka, neraksturīgi citām atpazīstamām un publiskām personām, efektīgā blondīne vairās no pastiprinātas mediju uzmanības, un arī savu sociālo tīklu profiliem Kaurāte ir uzlikusi privātuma iestatījumus. Tiesa, nesen viņa tomēr publiskojusi kādu foto no savām ikdienas gaitām.

Elīza savā Facebook profilā publiskai apskatei izlikusi bildi,  kurā viņa, tērpusies sarkanā bikini, pozē uz kuterīša. Lai gan modele paslēpusi savu seju, ķermeņa tetovējumi un blondie mati liecina, ka tā patiešām ir Kaurāte.

Bilde izpelnījusies atzinīgu novērtējumu Elīzas draugu un paziņu vidū, un nevar noliegt, ka modele patiešām joprojām var lepoties ar tvirtām un žilbinošām ķermeņa formām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!