Foto: Vida Press
Slavenie franču aktieri Sofija Marso un Kristofers Lamberts (abi kopā attēlā) iesnieguši šķiršanās prasību, atsaucoties uz aktieru preses pārstāvi, ziņo ārvalstu mediji.

Šķiršanās notikusi, pat neraugoties uz faktu, ka abi aktieri savu laulību centīgi slēpa gan no publikas, gan no preses pārstāvjiem.

Oficiāli savas attiecības Marso un Lamberts noformēja 2012. gadā, lai gan iepazinās daudz agrāk - 2007. gadā, kopīgi piedaloties krimināldrāmā La disparue de Deauville, kuras režisore bija Marso.

Toreiz topošo dzīvesbidru starpā uzvirmoja kaislīgs romāns, tomēr viņiem ilgu laiku šo faktu izdevās slēpt no sabiedrības.

Lamberts ir pazīstams ar Tarzāna lomu filmā Greystoke (1984), kā arī "kalnieša" Konnora Makleoda lomu kino sāgā Highlander (1986-2000).

Pirms Marso viņš ir bijis divas reizes precējies - ar amerikāņu aktrisēm Daienu Leinu un Džeimīsu Haftu. Pirmajā laulībā ir dzimusi meita Eleonora.

Savukārt Marso tīnes vecumā filmējās ārkārtīgi populārajās filmās Bums (1980) un Bums 2 (1982). Vēlāk viņa tēlojusi Annu Kareņinu, d'Artanjana meitu, Džeimsa Bonda meiteni Elektru Kingu un citas lomas.

Arī viņa pirms tam precējusies divas reizes - ar poļu režisoru Andžeju Žuļavski un amerikāņu producentu Džimu Lemliju. Šajās laulībās dzimis dēls Vensāns un meita Žiljeta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!