Foto: Privātais arhīvs

Šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Māra Katarska (attēlā) no Latvijas šovbiznesa kādu laiku ir pazudusi, taču plūc laurus Grieķijā. Tur meitene ne tikai dzied un dejo viesnīcas šovos, bet pat apguvusi uguns spļaušanas māku.

''Esmu Grieķijā, dziedu viesnīcā. Gatavoju šovus, mūzika ir mana dzīve arī šeit.  Dziedu daudz, prakse šeit ir lieliska.  Atlidoju 3. maijā, un būšu šeit līdz oktobra beigām.  

Mana pamata nodarbe ir dziedāšana un dejošana šovos šeit, viesnīcā. Bet esmu apguvusi arī jogas pamatus un ūdens aerobiku, kas ir ļoti interesanti. Mēs gatavojam arī uguns šovu, tāpēc esmu iemācījusies arī spļaut uguni, kas ir ļoti aizraujošs process. Kāpēc ne, ja ir tāda iespēja,'' DELFI Izklaidei par savu jauno dzīvi stāsta Māra.

Jauno dziedātāju tauta iepazina šovā Okartes skatuve. Pēc šovam sekojošā popularitātes viļņa dziedātājai sagribējies aizbraukt prom no visa, lai atpūstos un saprastu, ko pati dzīvē vēlas. Māra atklāj, ka pašlaik dzīvojot pilnīgi ''citā pasaulē'', izbaudot mirkli un iepazīstoties ar cilvēkiem.

''Esmu patiešām laimīga par savu lēmumu braukt uz šejieni. Šeit katru dienu ir saule un silts laiks. Karstākais laiks bija augusta beigās - ap 48 grādiem. Man bija nedaudz grūti, bet jūra palīdz. Katra diena šeit ir kā jauns piedzīvojums, izbaudu jūru un sauli, cik vien iespējams,'' priecājas jaunā dziedātāja.

Par atgriešanos Latvijas šovbiznesa dzīvē Mārai pašlaik neesot skaidrības. Saņemti jau citi piedāvājumi darbam ārzemēs, un meitene spriež, ka muzikāla bagātināšanās ārzemēs viņai lieti noderēs karjeras veidošanā.

''Man beidzot ir tāda laba sajūta, jo es zinu ko daru savā dzīvē, sekoju savai sirdsbalsij. Esmu satikusi tik daudz lielisku cilvēku, kuri tāpat dzīvo ar baudu un dara to, kas patīk,'' gandarīta par dzīvi Grieķijā ir Māra, kura turpina baudīt vasaru un 30 grādu karstumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!