Foto: F64

Trešdienas, 8. oktobra, vakarā pie Kanāla 2 šova TV zvaigzne dalībniekiem viesos bija ieradies pieredzes bagātais dažādu televīzijas projektu un pasākumu vadītājs Valters Krauze (attēlā), kurš savā ciemošanās reizē neskopojās arī ar skarbiem vārdiem.

Jau ierodoties topošo televīzijas zvaigžņu mājvietā, Krauze metās uzbrukumā, lai noskaidrotu, kāpēc jaunieši ieradušies šovā un ko viņi īsti vēlas sasniegt. Pirms došanās viesos Valters bija arī trīs stundas paskatījies, kas notiek šova telpās, bet vērtējums nebija pozitīvs.

"Tas, ko es redzēju, bija dīvānos izsmērēts jauniešu pulciņš," dalībniekiem paziņoja Krauze un neslēpa, ka ir izbrīnīts - atlasēs un šova sākumā viņi bija solījuši parādīt dažādas lietas, izklaidēt un iepriecināt skatītājus, bet pagaidām televīzijas ekrānos neko tādu nevar redzēt.

"Šobrīd viss izskatās bēdīgi, un tas vēl ir maigi teikts. Visi no jums kaut ko gaida," skaidroja Valters un uzsvēra, ka jauniešiem nevajadzētu dzīvot ilūzijās par jau iegūto slavu - nekādi 100 tūkstoši viņiem sociālajos tīklos vēl neseko.

Uz dīdžeja Ex da Bass jautājumu, kā visa viņu ikdienas dzīve izskatās televizoru ekrānos, Krauze bija lakonisks. "Štruntīgi, bet, iespējams, kādam tas var patikt," vērtēja pieredzes bagātais TV darbonis.

Viņš nebeidza brīnīties, kā iespējams visu laiku vārtīties dīvānos, bet jaunieši braši solīja, ka viņi saņemsies un beidzot sāks pildīt skatītājiem dodos solījumus sarīkot īstu šovu. 

Šova skaļākā dalībniece Elīna saņēma nosodījumu par solījumu skriet apakšveļā ap galdu, ja izdosies savākt noteiktu sekotāju skaitu sociālajos tīklos, un kad Elīna atzina, ka viņai ir kauns, Krauze domīgi novilka, ka viņam arī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!