Foto: Kadrs no video

Oktobra vidū Latvijas Televīzijas skatītāju vērtējumam tika nodots jauns, Latvijā vēl nebijuša formāta šovs Vakars ar Renāru Zeltiņu, kas jau iemantojis savu fanu pulciņu un iepriecinājis ar vairākiem aizraujošies sižetiem.

Oktobra pēdējā raidījumā, kas iekrita tieši Helovīna vakarā, šova vadītājs Renārs Zeltiņš ar savu komandu bija parūpējies par kādu īpaši oriģinālu video, kurā par visnotaļ skarbas izjokošanas upuriem krita vairāki taksisti.

Taksometru vadītāji bija saņēmu;si izsaukumu, un pēc ierašanās nomaļajā vietā divi vīrieši lūdza viņus nogādāt Bolderājā. Situāciju šaubīgāku darīja krava bagāžniekā - melns maiss, no kura ārā lūkojās nekustīga cilvēka seja.

Visi "eksperimentā" iesaistīties šoferi atsacījās vest aizdomīgos puišus un uzņemties risku sava auto bagāžniekā pārvadāt cilvēku bez dzīvības pazīmēm.

Situāciju vēl spraigāku darīja ar beisbola nūju bruņota puiša ierašanās, kurš pārējiem norādīja, ka izsauktais taksists "visu ir redzējis", bet drīz vien arī šoferīšiem tika atklāts, ka viņi kļuvuši par izjokošanas upuriem, kas, protams, kungiem sagādāja manāmu atvieglojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!