Foto: Kadrs no video

Septembra vidū Santa Daņeļeviča no Latvijas (attēlā) uzsāka cīņu par tiesībām startēt Ukrainas šovā X-Factor, un tagad tapis zināms, ka meitenei izdevies iekļūt šova finālā.

Pirmajā atlases kārtā Santa startēja ar Raimonda Paula kompozīciju Я тебя рисую, un dziedātājas sniegums aizkustināja gan žūrijas locekļus, gan skatītājus.

Aizvadītās nedēļas nogalē noslēdzās pusfināla sacensība, un katrs no četriem žūrijas locekļiem - Ivans Dorns, Nino Katamadze, Sergejs Sosedovs, Igors Kondratjuks - izvēlējās dalībniekus, ar kuriem turpināt darbu.

Santa dalību šovā turpinās ukraiņu dziedātāja Ivana Dorna komandā, kurš jau atlases raidījumā atzina, ka Latvijas dziedātājas sniegums viņu aizkustinājis līdz asarām - tiesa, to noteica nejaušība, jo Dorns izlozē saņēma uzdevumu strādāt ar šova meitenēm.

No sešām pusfinālistēm viņam bija jāizvēlas trīs, un pirms jāvārda teikšanas Santai Dorns godīgi atzina, ka viņam ir bail ar "savām netīrajām rokām" aiztikt viņas tīro dvēseli un sabojāt viņas sniegumu uz skatuves, tomēr beigās pieredzes bagātais dziedātājs izvēlējās Santu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!