Foto: Publicitātes foto
Jaunais pašmāju mūzikas duets Alekss Silvērs un Liera Štein (attēlā centrā) aizvadītās nedēļas izskaņā plašākas sabiedrības vērtējumam nodeva savu jaunāko videoklipu, kurā abi iejutušies leļļu pāra Kena un Bārbijas tēlos.

Par godu dziesmas Mana dziesma skan videoklipa iznākšanai Alekss un Liera saviem faniem sarūpēja līksmu burziņu par Rīgas šikāko izklaides vietu dēvētajā klubā Mai Tai.

Kā skaidro paši mākslinieki, mūzikas video un dziesmas vārdi saka, ka, kaut dzīve dažreiz padara mūs par lellēm, kuras ir iespiestās noteiktos rāmjos, mums katram iekšā skan mūsu personīgā dziesma un katrs ir brīvs būt par to, ko viņš vēlas, jo tā ir viņa dziesma, tā ir viņa dzīve un neviens nenodzīvos to labāk, nekā viņš pats.

Arī uz ballīti, kas vienkopus pulcēja krietnu bariņu pašmāju šovbiznesa pārstāvju, Liera un Alekss bija saģērbušies kā lelles, bet viesus priecēja ne tikai pašu vakara galveno varoņu priekšnesumi, bet arī saksofona melodijas Sergeja Bojcova izpildījumā.

Tāpat prezentācijas viesus gaidīja vizuālie pārsteigumi - jau ieejot izklaides vietā Mai Tai, viesi redzēja pēc dziedātāju prototipa veidotas papīra lelles, ar kurām varēja nofotografēties, kā arī viņi varēja iekāpt lelļu kastēs, kuras bija izmantotās video klipā, lai pašiem iejūsties lelļu lomās, kas tiešām izsauca viesu sajūsmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!