Foto: Publicitātes foto

Par vienu no apspriestākajām dalībniecēm Kanāla 2 modeļu šovā Calendar Live kļuvusi Laima Irbis (attēlā), kura gan lielāko uzmanību piesaistījusi nevis ar savu talantu, bet atkarību no alkoholiskajiem dzērieniem.

Jau vēstīts, ka Laima no modeļu šova tika izslēgta, jo uz izbalsošanu ieradās stiprā alkohola reibumā. Vēlāk šova veidotāji meitenei ļāva atgriezties, bet daiļava arī šoreiz pievīla cilvēkus, kuri viņai uzticējās.

Tiesa, tagad tapis zināms, ka kopš šova filmēšanas vasarā 26 gadus vecās sievietes dzīve ir mainījusies un viņai izdevies uzvarēt cīņu ar "zaļo pūķi".

"Šobrīd alkoholu atļaujos nobaudīt tikai tik daudz, lai tas man sagādātu pozitīvas emocijas," žurnālam Privātā Dzīve atklājusi modele, kurai cīņu ar alkoholismu pārvarēt palīdzējusi šovā sastaptā narkoloģe Ināra Vārpa.

Skaidrojot, kāpēc savulaik viņa aizrāvusies ar iedzeršanu, Laima min visnotaļ ikdienišķu iemeslu. "Gribēju izskatīties vecāka par saviem gadiem un nokļūt tuvāk puišiem," stāstījusi meitene, kura gan tagad aptvērusi, ka lietot alkoholu, lai kādam iepatiktos, ir muļķīgi.

"Tiem, kas domā, ka iedzerot var aizmirst problēmas, no personīgās pieredzes varu teikt - tas iespējams tikai uz īsu brīdi. Līdzīgi kā ar zobu sāpēm. Iedzerot tableti, tās uz brīdi norimst, taču nepazūd. Nākamajā rītā zobs jau atkal sāp. Lai tiktu no tām vaļā, jāiet pie speciālista," sarunā ar žurnālu Privātā Dzīve skaidrojusi Laima.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!