Foto: Publicitātes foto

Kamēr jaunās TV zvaigznes ekrānos publiski mēģina viens otru ievilkt gultā, Edgaram Gailītim jeb Toretto (attēlā ar šova mīlu Santu) par pavedināšanu viss skaidrs. Viņš gatavs ķerties pie sava seksa raidījuma veidošanas un, lai tautā vairotos pārīši, atklāj savaldzināšanas trikus, kas nevar nenostrādāt.

"Ja vīrietis vēlas pavedināt sievieti, pirmais un galvenais priekšnosacījums ir tīras kurpes. Nopietni. Tas var šķist smieklīgi, bet sievietes vīrieša apavu tīrībai pievērš ļoti lielu uzmanību, tāpēc ja kurpes netīras, tālāk censties var pat nemēģināt," sarunā ar DELFI Izklaide nopietnu priekšnosacījumu atklāj Toretto.

Ja kurpes tīras, var rīkoties tālāk. Un te nu sākas īstā shēma. Toretto izkodis - lai gan sievietes joprojām mīl ar ausīm, mūsdienās dāmu savaldzināšanai vecā labā komplimentu shēma vairs nestrādā. Gudrākie rīkojas tieši pretēji.

"Braukšana pa ausīm vairs nedarbojas! No pieredzes varu teikt, ka mūsdienu sievietēm nepatīk garas runas un izlikšanās, viņas valdzina vīrieši, kas uzreiz saka, kā ir.

Jo ātrāk tu nebaidīsies atklāt sievietei savus īstos nodomus, jo pievilcīgāks un drosmīgāks tu  viņai liksies," neparastu sakarību novērojis Toretto.

Viņš uzskata, ka negaidīta pikanta piedāvājuma izteikšana patiks mūsdienu pašpārliecinātajām dāmām. "Sievietes jau redz arī vīriešus kā medījumus, tāpēc garo runu bīdīšana jau sen vairs nav aktuāla," teic pašpasludinātais mīlas eksperts.

Lai gan Toretto neatbalstot vienas nakts sakarus, viņš godīgi atklāj, ka pašam tā "ir gadījies". Viņa pavedināšanas shēma noderēs gan vienas nakts mīlas meklētājiem, gan līgavu medniekiem.

"Tikai no paša vīrieša atkarīgs, cik ātri varēs pavedināt sievieti, bet, sekojot šiem padomiem, tas izdosies. Man pašam sievietes pavedināšana prasa 20 minūtes, bet iesācējam tas varētu būt nedaudz ilgāk," rēķina Toretto, par kuru pašu šova telpās meitenes jau kaujas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!