Foto: Publicitātes foto

Pirmssvētku nedēļas nogalē RīgaTV 24 talantu šovā Rādi, ko vari noslēdzās desmit nedēļas ilgā cīņa par iespēju uzstāties uz populārā koncertšova Cabaret skatuves. Šovā uzvaru svinēja 19 gadus vecais ģitārists no Rīgas Gints Smukais.

Šova finālistus vērtēja profesionāļi, kas labi pārzina šovbiznesa dzīvi - režisors Viktors Runtulis, dziedātāja un pasniedzēja Jolanta Gulbe-Paškeviča un nu jau arī Krieviju iekarojušais mūziķis Markus Riva.

Par labāko no sešiem finālistiem žūrija atzina ģitāristu Gintu Smuko. Jolanta Gulbe-Paškeviča, vērtējot Ginta priekšnesumu atzina, ka negadās bieži redzēt māksliniekus, kas ir tik ļoti vienoti ar savu instrumentu. Viņai piekrita arī pārējā žūrija.

Kad tika paziņots uzvarētājs, Cabaret uzvedumu režisors Runtulis atklāja, ka galveno balvu - iespēju uzstāties uz Cabaret skatuves dos vairākiem finālistiem.

Pēc šī šova viņš labprāt sadarbotos ne tikai ar uzvarētāju Gintu Smuko, bet uzvedumos gribētu iesaistīt arī dziedātājas Katrīnu Cīruli un Pyor, kuras šovā izcīnīja dalītu otro vietu, kā arī zvanu ansambli Primus, kas izcīnīja trešo vietu.

Jau nākamgad tiks rīkota šova Rādi, ko vari otrā sezona, lai dotu iespēju savu talantu demonstrēt tiem, kuri daudzo pieteikumu dēļ pirmajā sezonā uz šova skatuves nenokļuva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!