Foto: DELFI

Lai gan latviešu dziedātājai Samantai Tīnai (attēlā) pēc 28. decembrī notikušā šova Lietuvos balsas 3 fināla diemžēl neizdevās iekļūt superfinālistu četriniekā, dziedātāja neskumst un priecājas par jauniegūto popularitāti kaimiņvalstī.

"Tas, kas neiekļuvu superfinālā, bija diezgan loģiski, jo visi pārējie finālisti bija lietuvieši. Man pietrūka tieši skatītāju atbalsta. Ja mentors manu sniegumu novērtēja ar 60 procentiem, skatītāji man deva 47 procentus," sarunā ar DELFI Izklaide rezultātus skaidro Samanta.

Tieši skatītāju balsojums šoreiz izšķīris Samantas likteni - meitene nav iekļuvusi starp četriem superfinālistiem. Taču tas nebūt nenozīmē, to, ka Samanta konkursā cietusi neveiksmi - gluži otrādi.

"Es nepārdzīvoju un nekreņķējos. Tā tam bija jābūt. Ja ņem vērā to, ka konkursam pieteikušies bija apmēram 17 tūkstoši dalībnieku, iekļūšana astotniekā ir ļoti labs sasniegums," uzskata talantīgā meitene, kura finālā izpildījusi Bjorkas dziesmu.

Ar izstāšanos no tālākas cīņas Samantas karjera Lietuvā nebeidzas. "Jau izskanēja jautājums par to, kad man būs koncerti Lietuvā. Domāju, ka kaut ko sadomāsim arī kopā ar citiem šova dalībniekiem," iedvesmas pilna ir jaunā dziedātāja. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!