Foto: Privātais arhīvs

Starp Latvijas izskatīgajām meitenēm sākusies nopietna cīņa par pašmāju selfiju karalienes titulu. Kamēr daļa tautas uzskata, ka īstais selfiju karalienes tituls pienākas Leldei Liepai, kuras pašbildes guvušas slavu arī ārzemēs, pirmajai selfiju karalienei Santai Čerņevskai(attēlā) ir vairāki argumenti, kas apliecina – šis gods tomēr pienākas viņai.

"Pamanīju, ka man ir uzradusies tā kā konkurente - Lelde. Meitene skaista, jā, bet viņai tomēr ir maz īstu selfiju," DELFI Izklaidei savu attieksmi pret konkurenti pauž Santa. Meitene uzskata, ka Leldes bildes tomēr esot nedaudz par atklātu, lai dāma varētu pretendēt uz Latvijas selfiju karalienes godu.

"Nedomāju, ka ar tik atklātām bildēm viņa var būt tieši karaliene. Karalienei kā jau princesei jābūt noslēpumainai, bet tur, Leldes bildēs, viss ir pārāk atklāti parādīts," argumentē Santa. Interesanti, ka arī liela daļa nācijas nostājusies Santas pusē.

Lai gan Leldes sekotāju skaits ir krietni lielāks, tauta spriež, ka ne jau kvantitāte ir svarīga. Santas pašbildītes, atšķirībā no Leldes attēliem, tiek vērtējas kā krietni dabiskākas un personiskākas, kamēr Leldei pārmet lētumu un nedabīgu izskatu.

Santa priecājas par tautas atbalstu un atklāj, ka viņas izskats ir pavisam dabīgs - lielo lūpu efekts selfijos panākams pareizi lietojot kosmētiku un profesionāli izstiepjot lūpas, ko var iemācīties, trenējoties spoguļa priekšā.

Tajā pašā laikā Santa neko nepārmet meitenēm, kuras izvēlas savu skaistumu uzlabot ar dažādām procedūrām. "Katram savs," par Leldes izskatu spriež pašmāju skaistule. Atraktīvā meitene smejas, ka titulu "Latvijas selfiju karaliene", protams, īsti nopietni viņa neuztver, taču priecājas, ka izdevies ar savām pašbildītēm iepriecināt tik lielas tautas masas.

"Man ir patīkami, ka prese mani pamana, man ir salīdzinoši daudz sekotāju un cilvēku, kuriem patīk manas bildes. Ceru, ka kā selfiju karaliene palikšu tikai es," veselīgi popularitāti uztver Santa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!