Foto: AFP/Scanpix

Skandalozais amerikāņu mūziķis Merilins Mensons (attēlā), kurš radījis iespaidu, ka viņa dzīvē nav nekādu tabu, atklājis pārsteidzošu detaļu par savu privāto dzīvi – viņš nelabprāt šķiras no apakšveļas.

Intervijā žurnālam Rolling Stone Mensons pastāstījis, ka tik ļoti kautrējas no kailuma, ka ļoti reti šķiras no apakšveļas - pat seksa laikā, ar ko mūziķis nodarbojoties vismaz piecas reizes dienā, viņš bikšeles patur kājās.

"Es vienkārši esmu ļoti kautrīgs, lai ko jūs par mani domātu. Man ir fobija, ka mājā var sākties ugunsgrēks, un es vienkārši nevēlos tādā brīdī būt kails," savu ieradumu skaidrojis rokeris.

Tāpat Mensonam neesot pieņemami iet dušā kopā ar mīļoto sievieti - arī no šīs citu vīriešu tik iemīļotās nodarbes viņš izvairoties kautrības dēļ.

"Man šķiet, savā mūžā es kādas divas reizes esmu bijis dušā kopā ar meiteni, un tas notika tumsā," atmiņās gremdējies mūziķis, kurš tikko atzīmēja savu 46. dzimšanas dienu.

Tāpat Mensons atklājis, kā viņa tagadējā draudzenes, 30 gadus vecā Lindsija, kontrolē, vai mīļotais viņu nekrāpj - kad vīrietis atgriežas mājās, sieviete viņa apakšveļu pārbauda ar ultravioleto lampu, lai atrastu uz tās iespējamās spermas pēdas, ja nu Mensons prombūtnes laikā būtu nolēmis padraiskoties. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!