Foto: Publicitātes foto

Lai gan populārākā pašmāju seriāla UgunsGrēks veidotāji nekad nav solījuši, ka filmā viss būs kā dzīvē, kaislību drāmas skatītāji nebeidz vien brīnīties, cik neloģiski un neiespējami brīžiem kļūst scenāristu izdomātie varoņu piedzīvojumi.

Arī pēc pirmdien, 19. janvārī, parādītās 13. sezonas pirmās sērijas sociālajos tīklos un interneta komentāros sākās kaismīgas diskusijas par ērmotajiem pavērsieniem seriālā. Vislielāko sašutumu skatītājos radīja dīvainā situācija ar Ediju.

12. sezonas beigu sērijā Viesturs izglāba sazāļoto Ediju no slimnīcas, kur viņu biju ieslodzījusi ģimene, un aizvilka viņu uz viesnīcu. Pēc tam, kad kaislības apmātā Sofija bija sašāvusi Viesturu, Edijs, kurš jau bija atžirdzis, piedāvāja savu biedru vest uz Mare SPA, kur saimnieko viņa ļaunā ģimenīte, kas no Edija vēlas atbrīvoties. 

Šo neloģisko Edija rīcību pastāvīgie seriāla skatītāji nespēja saprast, tāpat kā to, ka Edijs uzreiz aptuveni pusstundu pēc izbēgšanas no ieslodzījuma var mierīgi atkal iekārtoties šefa amatā. 

Tāpat skatītājiem ne līdz galam ir skaidrs, kāpēc Sofija, kura it kā negribēja sašaut Viesturu un teicās, ka tas noticis jūtu uzplūdā, pa viesnīcu bija klīdusi maskā un ar pielādētu ieroci. Ne mazāk jautājumu rada trakokreklā tērptā Edija klimšana apkārt un citas lietas, kas seriāla faniem liek raukt pieres aizdomās, ka scenāristi viņus neciena. 









Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!