Foto: AP/Scanpix
Mazās Annas Jermakovas piedzimšana 1999. gadā izvērsās par vienu no tūkstošgades beigu apspriestākajiem notikumiem, taču tagad 14 gadus vecā meitene kļuvusi patstāvīga un debitējusi kā modele.

Viņas tēvs ir pieckārtējais Wimbledon turnīra uzvarētājs - vācu tenisists Boriss Bekers, kurš šobrīd strādā par Novaka Džokoviča treneri, bet māte - Eindžela Jermakova, ar kuru Bekeram bija "piecu sekunžu" ilgs sekss.

Jaunā skaistule debitējusi Berlīnes modes nedēļā, kur kopā ar gigantisku pūdeli kāpa uz mēles, lai izrādītu vācu dizainera Riani jaunāko kolekciju. Nesen Anna parakstīja līgumu ar Mega Modelling Agency, un nākotnē viņa plāno kļūt par profesionālu modeli.

"Šis ir sen lolots sapnis, kas nu beidzot ir piepildījies. Visas manas draudzenes par to sapņo, bet tieši man tas izdevās. Nav runa par naudu, un es sevi neuzskatu par profesionāli, bet tas ir nozīmīgs sākums lietā, ar ko vēlos visu mūžu nodarboties," laikrakstam Bild stāstījusi jaunā modele.

Savulaik Annas māte Eindžela tiesā apgalvoja, ka meitene ieņemta apģērba pielaikošanas kabīnē, bet Bekers atcerējās, ka sekss bijis kāpnēs starp divām tualetēm.

Jebkurā gadījumā - neraugoties uz pārsteidzošo Annas līdzību ar rudmataino Bekeru, tenisa zvaigzne noliedza šo radniecību. 2001. gadā viņa nācās veikt DNS testu, kas pierādīja faktu, ka Bekers ir Annas tēvs.

"Piecu sekunžu" sekss Bekeram dārgi izmaksāja - viņš šķīrās no sievas Barbaras, samaksājot 20 miljonus dolāru, taču 2007. gadā piekrita Annu atzīt par savu meitu. Tagad viņiem esot ļoti labas attiecības.

"Es dzīvoju un mācos. Tas maksāja man laulību, tas maksāja pāris gadus ilgu ķengāšanu presē, taču tagad Annas piedzimšanu es vairs neuzskatu par kļūdu. Man ir brīnišķīga meita, un es viņu ļoti mīlu," kādā intervijā atzina Bekers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!