Foto: Vida Press
23 gadus vecais grima mākslinieks Džordans Džeimss Pārks (attēlā) no Lielbritānijas popularitāti iemantojis, pateicoties savai apsēstībai ar amerikāņu realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu – vīrietis ne tikai jūsmo par pasaulē slavenākās pēcpuses īpašnieci, bet arī dara visu, lai viņai līdzinātos.

Lai sasniegtu nosprausto mērķi, Džordans veicis dažādas ķirurģiskas un kosmētiskas procedūras vairāk kā 150 tūkstošu ASV dolāru apmērā, bet viņš negrasās apstāties.

Džordans gan atklājis, ka izskata maiņai ir arī daži nelāgi blakusefekti - viņa lūpās ievadīts tik daudz botoksa un ar tām veiktas citas manipulācijas, ka tās kļuvušas nejūtīgas. Tas gan vīrieti neapbēdina, jo viņš skaistuma vārdā ir gatavs sadzīvot ar dažādām neērtībām.

"Es vēlos arī lielu dibenu. Es mīlu Kimas pēcpusi, tā ir vienreizēja," intervijās ārvalstu medijiem paziņojis jaunais vīrietis.

Viņš arī pastāstījis, ka, lai tiktu pie sapņu dibena, tiek plānots "aizņemties" taukus no vēdera un muguras, lai tos ievadītu dibenā. Tā viņš nošaušot divus zaķus ar vienu šāvienu - gan atbrīvosies no liekajiem apaļumiem nevēlamajās zonās, gan iegūs formīgu dibentiņu.

Džordans ne tikai vizuāli cenšas līdzināties Kardašjanai, bet arī ievēro visus viņas skaistumkopšanas rituālus un cenšas ģērbties un krāsoties kā pielūgtā daiļava. Tiesa, tas ir diezgan laikietilpīgi - lai uzklātu Kimas cienīgu grimu, nepieciešamas divas stundas.

No Kimas puisis arī aizlienējis tā saucamo "vampīru" skaistumkopšanas procedūru - regulāri no viņa rokas tiek ņemtas asinis, ko injicē sejā, lai atjaunotu ādu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!